Unifon

Hvorfor velge Unifon? Les erfaringer og anmeldelser!

Mobil24
juni 8, 2023

Velkommen til Mobil24.no, hvor vi presenterer Unifon – en ledende leverandør av mobilabonnement og telekommunikasjonstjenester for bedrifter i Norge. Med et sterkt fokus på kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet, er Unifon stolt av å kunne tilby skreddersydde løsninger som passer for alle typer bedrifter. I denne artikkelen vil vi gi deg en grundig innføring i Unifons tjenester, kundeanmeldelser og suksesshistorier, samt deres unike kundefordeler og ofte stilte spørsmål.

Unifons tjenester

Unifon tilbyr et bredt spekter av telekommunikasjonstjenester som er skreddersydd for å møte behovene til bedrifter i Norge. Deres tjenester er utformet for å være fleksible, pålitelige og enkle å bruke, og inkluderer:

Mobiltelefoni

 Unifon tilbyr mobilabonnementer med Telenordekning og store datapakker til konkurransedyktige priser. Abonnementene er tilgjengelige for bedrifter i alle størrelser og kan skreddersys etter bedriftens behov og krav.

Bedriftsnett

Unifons Bedriftsnett er en skybasert telefoniløsning som gir bedrifter full kontroll over alle inngående samtaler, med integrasjon mot Teams og et brukervennlig sentralbord i verdensklasse. Løsningen krever ingen investeringskostnad eller installasjon og er utformet for å være enkel å administrere, med en rekke funksjoner som kan tilpasses etter bedriftens behov.

Tale i Teams

Med Unifons Tale i Teams-tjeneste kan bedrifter integrere Microsoft Teams med deres telefoniløsning, noe som gjør det enklere for de ansatte å kommunisere og samarbeide på tvers av ulike plattformer. Tale i Teams lar ansatte motta anrop til sitt telefonnummer direkte i Microsoft Teams og ringe ut derfra, noe som bidrar til en mer effektiv arbeidsflyt.

Telefoni

Unifon tilbyr telefoni løsninger som dekker bedriftens behov, uansett størrelse eller eksisterende utstyr. Deres telefoni tjenester inkluderer fasttelefoni, IP-telefoni og integrerte kommunikasjonsløsninger som kombinerer flere tjenester for en mer sømløs opplevelse.

Mobilt Internett

Unifon sørger for rask og sikker tilgang til internett med høye hastigheter og store mengder data. Dette gir bedrifter muligheten til å holde seg tilkoblet og produktive uansett hvor de befinner seg, og gjør det enklere å jobbe på farten.

Kostnadskontroll

Unifon tilbyr en automatisk fordeling av kostnader mellom jobb og privat bruk, noe som hjelper bedrifter med å unngå unødvendige utgifter og holde oversikt over kommunikasjonskostnadene. Dette bidrar til en mer effektiv og kostnadsbesparende faktureringsprosess. Den ansatte kan selv betale sine private kostnader gjennom Unifon Vipps Splittbetaling.

Kundeanmeldelser

Unifon har mange fornøyde kunder som er glade for å dele sine positive erfaringer med selskapets tjenester. Her er noen eksempler på anmeldelser fra kunder i ulike bransjer som har hatt suksess med Unifon:

Westcon

Jorunn Bringeland Berge, Senior IKT-konsulent, uttrykker sin tilfredshet med Unifons konkurransedyktige priser og tekniske løsninger. Hun er spesielt fornøyd med integrasjonen mellom mobil og Tale i Teams, og anbefaler Unifon for deres profesjonalitet og seriøsitet innen telefonitjenester.

1881 Group

Espen Venli, Senior IT Administrator, forteller at 1881 Group valgte Unifon fordi de kunne samle alle deres bedrifter under én telefoniløsning som dekket deres behov. Han er fornøyd med implementeringen, prisen og dekningen, og opplever Unifon som lydhøre for endringsønsker.

Sport 1 Gruppen

Stian Skindlo, IT-ansvarlig, sier at Sport 1 Gruppen har en rammeavtale med Unifon for levering av telefoni til medlemsbutikkene. Han oppfatter Unifon som en profesjonell samarbeidspartner som yter god service, rask levering og konkurransedyktige priser.

Stormberg

Tom Høgstøl, IT -og utviklingssjef, skryter av Unifons totalpakke med god dekning, 5G-nett, store datapakker og overlegen oversikt og funksjonalitet. Han anbefaler Unifon på det sterkeste for bedrifter som ønsker kontroll og sømløs kommunikasjon.

Strai Kjøkken

Tom Andrè Vikane, Økonomi, uttrykker sin tilfredshet med Unifons gode dekning, enkle bruksområde og raske kundeservice. Han anbefaler Unifon til andre bedrifter som ønsker en pålitelig og effektiv kommunikasjonsløsning.

Østfold Energi

 Jan Erik Arntzen, Leder IT, roser Unifon for deres stabile og gode tjenester, fremragende support og omtanke for kundene. Han forteller at Unifon alltid har gjort sitt ytterste for å rette opp i eventuelle tekniske utfordringer så raskt som mulig.

Les flere anmeldelser og erfaringer med Unifon.

Om Unifon

Unifon er en ledende leverandør av telekommunikasjonstjenester for bedrifter i Norge, og har et sterkt fokus på innovasjon og kundetilfredshet. Bak selskapet står et erfarent og lidenskapelig team som jobber kontinuerlig for å forbedre og utvide tjenestene for å sikre at bedriftene de samarbeider med får den beste mulige opplevelsen.

Unifon gir unike kundefordeler

Unifon skiller seg ut i markedet med en rekke unike kundefordeler som gjør at de kan tilby bedrifter en overlegen tjeneste. Her er noen av Unifons viktigste kundefordeler.

1. Integrerte løsninger

2. Kostnadseffektivitet

3. Høy kvalitet og pålitelighet

4. Fleksibilitet og skalerbarhet

5. Personlig og engasjert kundeservice

Kontaktinformasjon og støtte

Hvis du ønsker mer informasjon om Unifons tjenester, eller hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte dem via følgende kanaler:

– Telefon: 05015

– E-post: support@unifon.no

Unifon har kontorer i flere byer i Norge, inkludert Kristiansand, Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

Oppsummering

Vi håper denne artikkelen har gitt deg en dypere forståelse av Unifon og deres tjenester, samt hvorfor de er en ledende leverandør av telekommunikasjonstjenester for bedrifter i Norge. Hvis du tror at Unifon kan være riktig løsning for din bedrift, ikke nøl med å kontakte dem for mer informasjon eller for å starte samarbeidet. Vi er sikker på at din erfaring med Unifon vil være like positiv som anmeldelsene fra deres mange fornøyde kunder.