OneCall er en mobiloperatør som er eid av Telia, og benytter deres mobilnett. Du får derfor Telia-dekning med alle abonnementer fra OneCall, både mobil og mobilt bredbånd. Deres vanlige mobilabonnement heter FolkePakka, og kommer i flere størrelser. De har fri tale og SMS, du tar med deg ubrukt data til neste måned, og ved eventuelt overforbruk får du den første datapakken til redusert pris.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Pros
  • icon Lave priser
  • icon To måneders prøveabonnement
  • icon Familietilbud og fleksible datapakker
Cons
  • icon Mangel på kundeservice
  • icon Høye kostander utenlands uten datapakke

Kontaktinformasjon

Selskap
OneCall AS (123 567 890)

Adresse
Mortens gate 4, 9477 Oslo

Nettside
www.onecall.no

Telefon
815 92 234

Epost
kundeservice@onecall.no
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Abonnementer fra OneCall

Data
5 GB
Taletid
Fri tale
Data rollover
Ja
Bruk i EU/EØS
Ja
Månedspris
249 kr
Binding
Ingen
Data
2 GB
Taletid
Fri tale
Data rollover
Ja
Bruk i EU/EØS
Ja
Månedspris
199 kr
Binding
Ingen
Data
1 GB
Taletid
Fri tale
Data rollover
Ja
Bruk i EU/EØS
Ja
Månedspris
149 kr
Binding
Ingen
Data
1 GB
Taletid
Fri tale
Data rollover
Ja
Bruk i EU/EØS
Ja
Månedspris
99 kr
Binding
Ingen

mobilabonnement fra OneCall

Mobilabonnement for hele familien

Når det gjelder OneCall sine familie abonnement tilbys hovedsakelig tre ulike typer abonnement der alle inkluderer fri tale, sms og Telia dekning for alle sine brukere:

Folkepakka hos OneCall

Dette mobilabonnementet går ut på at du selv kan velge hva du ønsker inkludert i ditt abonnement. Med Folkepakka hos OneCall velger du selv den datamengden som passer ditt forbruk og om du ønsker sms og fri tale inkludert. I tillegg til dette får du alltid fri fart, 4G og TaMedData inkludert i Folkepakka. Dette gjelder også RoamLikeHome, der du kan bruke mobilen på samme måte som hjemme, også når du befinner deg i EU. Du kan altså surfe på mobilen og benytte deg av data helt uten ekstra kostnader med Folkepakka. Dersom du benytter deg av «Folkepakka 0GB» er ikke data inkludert i denne Folkepakka, men kan legges til ved å kjøpe datapakker. Dersom du ønsker å endre til et mobilabonnement som har en fast mengde mobildata inkludert i måneden kan du selvsagt gjøre det. Prisen på Folkepakka varierer etter hvilken mengde data man ønsker inkludert. Det rimeligste Folkepakka abonnementet starter på 99kr og har 0GB inkludert. Den største Folkepakka har 25 gb data inkludert til 439kr per måned. Sjekk gjerne ut de ulike abonnementene på OneCall sin hjemmeside for mer detaljert informasjon om de ulike tjenester som tilbys.

Folkepakka Kontroll

Dette mobilabonnementet er det eneste abonnementet til OneCall som tilbys helt uten kredittsjekk. I tillegg er det ingen bindingstid og fri tale, sms og mms i EU/EØS og til Norden. Dersom du for eksempel ikke er kredittverdig er Folkepakka Kontroll det perfekte abonnementet for deg. Folkepakka Kontroll tilbyr 5 ulike mobilabonnementer som inneholder ulik mengde data inkludert. Det rimeligste abonnementet koster 99kr per måned og har 0GB data inkludert. Du kan allikevel bruke mobildata med dette abonnementet, men må i det tilfellet ha en aktiv datapakke eller saldo(0,99kr per MB). Den største Folkepakka Kontroll koster 339kr per mnd og inkluderer 10GB data. Månedsavgiften mottar du på faktura hver måned og bruk utover det som er inkludert trekkes fra en forhåndsbetalt saldo. På denne måten kan du benytte deg av noen av de beste fordelene på markedet og surfe på Telia sitt nett med topp hastighet og dekning – helt uten kredittsjekk med Folkepakka Kontroll.