Ice har i en årrekke vært en respektert utfordrer i det norske markedet for mobiltelefoni og mobilt bedbånd. Helst siden en sped start i 2014 har de vokst og vokst til de i 2022 er en klar nummer tre i markedet etter Telenor og Telia. Vel så viktig er at Ice i flere år nå har bygd ut sitt eget nett, det såkalte tredje nettet slik at duopolet til Telenor og Telia blir brutt opp hva gjelder mobilmaster og dekning. Der Ice ikke har eget nett leier de det av Telia. Ice har med andre ord et eget nett med like god dekning som de aller største selskapene i bransjen.

Tidlig i 2022 ble edt kjent at Lyse, en gigant innenfor energi, tele og infrastruktur kjøpte hele selskapet. Dette sikrer fortsatt utbygging av eget nett og en sunnere finansiell plattform. Lyse sin merkevare Altibox vil sammen med Ice bli en komplett tilbyder av telekommunikasjon som tele, TV og fiber.

Utbyggingen av eget nett går raskt, og Ice har nå et 5G-nett som er like stort som den største aktøren i markedet. På de 7 årene de har vært mobiloperatør har de gått fra 1 til 700.000 kunder, noe som er en imponerene vekst.

Ice tilbyr alle typer mobilabonnement tilpasset din hverdag, både hva gjelder datamengder, sikkerhet, binding og ekstratjenester. Dette gjelder både til barn og unge, voksne og bedriftsmarkedet. Ice har løsninger som passer alle og er kostnadseffektive. Med Ice betaler du for det du trenger og har samtidig en solid og trygg mobiloperatør i ryggen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Abonnementer fra Ice

Avtale
Ice IceMax
Data
999 GB
Taletid
Fri tale
Data rollover
Ingen
Bruk i EU/EØS
Ja
Månedspris
399 kr
Binding
Ingen
Avtale
Ice Fri Flyt
Data
5 GB
Taletid
Fri tale
Data rollover
Ja
Bruk i EU/EØS
Ja
Månedspris
249 kr
Binding
Ingen